Lita Grey film download online | Movie-download.cz

Lita Grey


(Lillita Louise MacMurray)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 15.4.1908

Zemřel: † 29.12.1995

Miesto Narodenia: Hollywood, Kalifornie, USA

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Unknown Chaplin (1983)
  2. Devil's Sleep, The (1949)
  3. Mr. Broadway (1933)
  4. Zlaté opojenie (1925)  
  5. Zaháľači (1921)
  6. Kid (1921)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.