Lisa Robin Kelly

Lisa Robin Kelly

Osobnostcsfd.cz

Herečka

5. března, 1970, Southington, Connecticut, USA

15. srpna, 2013, Los Angeles, California, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2002

Alikes

Film


1999

Ďábelská hra

Film - Komedie, Krimi

Zabijte ho!

Film - Komedie, Romantický

Late Last Night

Film - Komedie


1998

Čarodějky

Seriál - Komedie, Mysteriózní, Drama, Fantasy

Zlatá sedmdesátá

Seriál - Komedie

Planeta barbarů

Film - Sci-Fi, Akční

Mladá srdce

Film - Komedie


1997

Sám

Film - Drama

Performance Anxiety

Film


1996

Amityville: Dollhouse

Film - Horor

Suddenly

Film - Drama


1995

Ve stínu děsu

Film - Thriller

Fast Forward

Film - Rodinný

Payback

Film - Thriller

Spring Fling!

Film - Komedie


1994

Relentless IV - Vykoupení

Film - Thriller

Oběti zloby

Film - Drama


1993

Akta X

Seriál - Horor, Komedie, Mysteriózní, Sci-Fi, Thriller, Drama


1992

Odpadlík

Seriál - Drama, Akční


1987

Ženatý se závazky

Seriál - Komedie


1965

Tak jde čas

Seriál - Drama


Archivní záběry

2006

That '70s Show Special: The Final Goodbye

Film - Komedie, Romantický

Životopis

Lisa Robin Kelly byla americká herečka, která se nejvíce blýskla v seriálu "Zlatá sedmdesátá" (1998), kde si zahrála Laurie, starší a promiskuitní sestru Erica Formana. Tato role jí na TV Maxim zajistila 6. místo na žebříčku "Nejlepší nymfy". Během prvních dvou let si užívala úspěch, popularitu a získala roli v komedii Ďábelská hra (1999). Během natáčení však začala mít problémy s užíváním drog a díky tomu o svou roli v seriálu přišla, což se v ději vysvětlilo jejím odchodem na školu. V páté sérii jí byl nabídnut návrat, ale protože se po pár epizodách vrátila do starých kolejí a k tomu ještě začala pít, byla nakonec nahrazena Christinou Moore.

Narodila se 5. března 1970 v americkém v Connecticutu, vyrůstala v Southingtonu a zemřela 14. srpna 2013 v Californii. Roku 1992 si z Goodmanovy školy dramatu na Depaulské univerzitě odnesla titul "bakalář umění". Před kamerou poprvé stála ve svých 21 letech a to v epizodě seriálu Ženatý se závazky (1992), kde se v roce 1997 objevila ještě dvakrát. Ve stejné době si zahrála Danu v hororu Amityville Dollhouse (1997). Potom přišlo krátké období slávy díky seriálu Zlatá sedmdesátá (1998) a to delší, drogové a alkoholové, které se jí stalo osudným.

V roce 2010 dostala díky řízení v opilosti na 12 měsíců podmíněný trest s dohledem v severní Karolíně. V březnu 2012 byla zadržena pro těžký zločin za ublížení na zdraví o 19 let staršímu manželovi Robertovi Josephu Gilliamovi a byla propuštěna po složení kauce v hodnotě $50,000. Zločin byl vyšetřován na základě vyplnění stížnosti Johna Michase, expřítele Lisy. V témže roce ji s manželem zatkla policie pro rušení pořádku, byli obviněni ze vzájemného napadení a vzati do vazby. V roce 2013 byla zadržena za parkování v jízdním pruhu a nesplnění testu střízlivosti.

Problémů s alkoholem a manželských neshod stále přibývalo a po Robertově posledním surovém útoku pro něj Lisa získala zákaz přiblížení a vyplnila žádost o rozvod, avšak před svým úmrtím se již rozvést nestihla. Ve věku 43 let zemřela v kalifornské rehabilitační klinice během spánku na mnohonásobnou drogovou intoxikaci.

Argondia

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.