R.G. Springsteen


(Robert G. Springsteen)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 8.9.1904

Miesto Narodenia: Tacoma, Washington, USA

Režijná Filmografie:

  1. Tiger by the Tail (1968)
  2. Red Tomahawk (1967)  
  3. Hostile Guns (1967)  
  4. Waco (1966)
  5. Johnny Reno (1966)    
  6. Apache Uprising (1966)
  7. Laredo (1965)
  8. Black Spurs (1965)
  9. Bullet for a Badman (1964)  
  10. He Rides Tall (1964)
  11. Taggart (1964)  
  12. Showdown (1963)  
  13. Operation Eichmann (1961)
  14. Gunfight in Black Horse Canyon (1961)
  15. Bonanza (1959)  
  16. Rawhide (1959)
  17. King of the Wild Stallions (1959)
  18. Battle Flame (1959)
  19. Cole Younger, Gunfighter (1958)  
  20. Wanted: Dead or Alive (1958)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.