Johnathon Schaech

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 10.9.1969

Miesto Narodenia: Edgewood, Maryland, USA

Herecká Filmografie:

  1. Day of the Dead: Bloodline (2018)
  2. Arsenal (2017)
  3. Jackals (2017)
  4. Špecialisti (2016)
  5. Vice (2015)    
  6. Texas Rising (2015)
  7. Nocturna (2015)  
  8. 7500 (2014)
  9. Herkules: Zrod legendy (2014)  
  10. Elitný zabijak (2014)  
  11. Phantom (2013)
  12. To Appomattox (2013)
  13. Dark Circles (2013)  
  14. Breaking at the Edge (2013)
  15. ChromeSkull: Laid to Rest 2 (2011)  
  16. 5 Days of War (2011)  
  17. Talk, The (2010)
  18. Gangstri (2010)    
  19. Locked In: The Making of 'Quarantine' (2009)
  20. Light in the Darkness, A (2009)

Režijná Filmografie:

  1. Heroes (2003)
  2. Comforters, Miserable (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.