Robert Singer

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Let's Get Harry (1986)
  2. Night of Dark Shadows (1971)

Režijná Filmografie:

  1. Hrozba z temnoty (2005)  
  2. Vojnové príbehy (2003)  
  3. Taxi (2002)
  4. Smallville (2001)
  5. Falcone (2000)
  6. Turks (1999)
  7. Timecop (1997)
  8. Cutty Whitman (1996)
  9. Charlie Grace (1995)
  10. Frogmen (1994)
  11. Superman (1993)
  12. Reasonable Doubts (1991)
  13. Midnight Caller (1988)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.