Tyler Labine

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 26.4.1978

Miesto Narodenia: Brampton, Ontario, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Little Evil (2017)    
  2. The Boss (2016)    
  3. Zoom (2015)  
  4. Someone Marry Barry (2014)  
  5. Príšerky: Univerzita (2013)    
  6. Cottage Country (2013)  
  7. Stupidest Angel, The (2013)
  8. Rapture-Palooza (2013)
  9. Best Man Down (2012)
  10. Animal Practice (2012)
  11. Good Old Fashioned Orgy, A (2011)
  12. Zrodenie planéty opíc (2011)    
  13. Mad Love (2011)
  14. Sisters & Brothers (2011)
  15. Tucker & Dale vs. Evil (2010)  
  16. Sons of Tucson (2010)  
  17. Fathers & Sons (2010)
  18. Control Alt Delete (2008)
  19. Zack a Miri točia porno (2008)  
  20. Reaper (2007)
 

...více

Životopis

Tylar se narodil v Bramptonu, Kanadě. Když byl malý, odstěhovala se jeho rodina do Vancouveru a právě zde si v 16-ti letech začal v místních divadlech budovat svojí hereckou kariéru. Labine je také nadaný hudební producent, tvoří totiž hip-hopovou skupinu Self-Dep. Dnes žije v Los Angeles, rád jezdí na snowboardu a odpočívá v rodném domě v Ontariu.

Zpočátku dostával pouze malé role v různých televizních seriálech a filmech, pak k němu ale přišla jedna z hlavních rolí v seriálu BREAKER HIGH. Právě po této zkušenosti se začal objevovat v celovečerních filmech jako MARINE LIFE či MR. RICE'S SECRET. Svými rolemi si vydobil skvělou pověst, a proto se zanedlouho objevil v hlavní roli Scottyho v seriálu DEAD LAST, nebo ve filmu Tonyho Billa FLYBOYS.

U nás se stal známým především svým ztvárněním Dave Grovese, konspiračního teoretika a UFO odborníka v seriálu INVAZE. V poslední době ho můžeme vídat především v seriálu REAPER, kde ztvárnil typického flákače Socka, který pomáhá svému kamarádovi v honbě za uprchlými dušemi.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.