Jeff Wincott

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 8.5.1957

Miesto Narodenia: Toronto, Ontario, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Bolden! (2012)
  2. Blue Bloods (2010)
  3. Drop Dead Diva (2009)
  4. Sons of Anarchy (2008)  
  5. Lake City (2008)  
  6. House of Fallen (2008)
  7. Ukradnuté diamanty (2007)  
  8. Lustig (2007)
  9. Invázia (2007)  
  10. Sons of Butcher (2005)
  11. NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003)      
  12. Jednotka rýchleho nasadenia (S.W.A.T.) (2003)  
  13. Za hranicou zákona (2002)  
  14. Wire, The (2002)
  15. 24 (2001)  
  16. Nebezpečný výlet (2001)
  17. Mutant X (2001)
  18. BattleQueen 2020 (2001)
  19. Paper Bullets (2000)  
  20. Lovkyňa tajomstiev (1999)
 

...více

Životopis

Jeffrey H. Wincott se narodil (8. května 1957) a vyrůstal v Scarborough v Torontu v Ontariu. Je prostřední dítě Williama Wincott a Lucii Buzzetti. Jeho matka pochází ze severní Itálie a otec z Británie. Když byl Jeff ještě chlapec, tak jeho otec postavil na dvorku wrestlingový ring a učil ho boxovat. Poté co dospěl do věku 14-ti let začal se věnovat bojovým uměním. Nyní má pátý dan v karate a černý pás v Tae Kwondu. Na střední škole vynikal v rugby, plavání, fotbalu, zápasu a vodním pólu.

Objevil se v televizních programech, v reklamách a menších filmových rolích, ještě v době, když studoval herectví na torontském Ryersonu a New Yorkském Juilliardu. Po dokončení stuií se stal hvězdou v roli policejního detektiva Franka Giambonea v telvizním seriálu "PROKLETÁ NOC". Později dosti využil¨znalost bojového umění ve filmech, ve kterých účinkoval. Jeff má za manželku zpěvačku Charlotte Wincott, s kterou se oženil 21. června 2003 a je starším bratrem známějšího Michaela.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.