Celia Weston

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 14.12.1951

Miesto Narodenia: Spartanburg, Jižní Karolína, USA

Herecká Filmografie:

  1. Goodbye to All That (2014)  
  2. Adult Beginners (2014)
  3. Demoted (2011)
  4. Memphis Beat (2010)
  5. Extra Man, The (2010)  
  6. Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010)  
  7. Moderná rodina (2009)
  8. Box (2009)  
  9. Kráľ shopping centra (2009)  
  10. Po živote (2009)  
  11. Manipulátor (2007)  
  12. Invázia (2007)  
  13. Iba na objednávku (2007)  
  14. Return to Rajapur (2006)
  15. Junebug (2005)
  16. Nevera (2004)
  17. Osada (2004)  
  18. Undermind (2003)
  19. Porota (2003)  
  20. Hulk (2003)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.