Conchata Ferrell


(Conchata Galen Ferrell)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 28.3.1943

Miesto Narodenia: Charleston, Západní Virginie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Krampus: Choď do čerta (2015)  
  2. Frankenweenie (2012)  
  3. Kabluey (2007)  
  4. Surviving Eden (2004)
  5. Dva a pol chlapa (2003)      
  6. Push, Nevada (2002)
  7. Pán Deeds - Náhodný milionár (2002)  
  8. Svet podľa Prota (2001)  
  9. Stranger Inside (2001)
  10. Amy a Isabelle (2001)
  11. Zločin a trest na predmestí (2000)  
  12. Erin Brockovich (2000)  
  13. Popular (1999)
  14. Modern Vampires (1998)
  15. Touch (1997)
  16. Teen Angel (1997)
  17. Sladké sny (1996)  
  18. Moji drahí Američania (1996)  
  19. Freeway (1996)  
  20. Baby z malého mesta (1996)
 

...více

Životopis

Conchata Galen Ferrell se narodila 28.března 1943 v Charlestonu, Západní Virginia. Absolvovala West Virginia University a Marshall University. Kde získala titul sociálních studií v oblasti vzdělávání. Nakonec se jí zalíbil život v divadle.

Dosáhla úspěchu na off-Broadway jako člen divadelní společnosti Kruh na náměstí ve Wilsonově HOT L BALTIMORE. Jejími dalšími rolemi na off-Broadway byla Gertruda Blum v THE SEA HORSE.

Trvalo 30 let než se proslavila rolí hospodyně Berty v situační komedii DVA A PŮL CHLAPA, kde se stala oporou pro komiky Charlieho Sheena a Jona Cryera. Za roli Berty byla navržena na cenu Emmy za nejlepší herecký výkon a podporu v komedii v roce 2005 a 2007. Conchata Ferrell dodnes hraje v televizi a ve filmech.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.