Lars Brygmann

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 17.2.1956

Miesto Narodenia: Kodaň, Dánsko,

Herecká Filmografie:

  1. Fuglejagten (2012)
  2. Dirch (2011)
  3. Lykke (2011)
  4. Skyskraber (2011)
  5. Borgen (2010)
  6. Lulu & Leon (2009)
  7. Applaus (2009)  
  8. Ukrutne šťastní (2008)  
  9. En forelskelse (2008)
  10. Den du frygter (2008)    
  11. Vikaren (2007)  
  12. Til døden os skiller (2007)
  13. Hvid nat (2007)
  14. Supervoksen (2006)
  15. Sprængfarlig bombe (2006)  
  16. Köld slóð (2006)    
  17. Mladý Andersen (2005)
  18. Bodilfesten 2004 (2004)
  19. Kongekabale (2004)    
  20. Nechajte maličkých... (2004)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.