Péter Halász

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 20.8.1943

Zemřel: † 10.3.2006

Miesto Narodenia: Budapešť, Maďarsko,

Miesto úmrtí: New York, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Ede megevé ebédem (2006)
  2. Mohácsi vész, A (2004)
  3. X-Wamp (2001)    
  4. Simon mágus (1999)
  5. Sunshine (1999)  
  6. Balekok és Banditák (1997)
  7. Senkiföldje (1993)
  8. A Turné (1993)
  9. Sade márki élete (1992)
  10. Fat Man a Little Boy (1989)  
  11. Tscherwonez (1982)
  12. Koniec snov (1974)
  13. Égi bárány (1970)
  14. Szerelmes biciklisták (1965)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.