James Duval


(James Edward Duval)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 10.9.1972

Miesto Narodenia: Detroit, Michigan, USA

Herecká Filmografie:

  1. Mondo Holocausto! (2015)
  2. Without Ward (2014)
  3. Noirland (2014)
  4. Hercules Reborn (2014)  
  5. Stalker (2013)
  6. Darling Nikki (2013)
  7. 9 Full Moons (2013)
  8. Amelia's 25th (2013)
  9. Blue Dream (2013)
  10. Look at Me (2012)
  11. Carlos Spills the Beans (2012)
  12. All Together Now (2012)
  13. Sushi Girl (2012)  
  14. Free Samples (2012)
  15. ColdWater (2011)
  16. Touchback (2011)  
  17. Not Another Not Another Movie (2011)
  18. Sissy (2011)
  19. Alyce (2011)  
  20. On Holiday (2010)
 

...více

Životopis

James Edward Duval se narodil 10. zaří 1972 v Detroitu, ve státě Michigan. Jeho matka je francouzsko-vietmanského původu a otec francouzsko-irského. Když "Ed", jak je přezdíván, zrovna není zaneprázdněn svou hereckou kariérou, dělá kytaristu ve skupině "Antoneus Maximus & The Nuthouze Band".

Ed se všeobecně proslavil rolí homesexuála v trilogii Gregga Akariho TOTALLY FED***UP, THE DOOM GENERATION a NOWHERE. Objevil se taky v dalším zajímavém filmu GO jako Singh. Zřejmě vrchol jeho kariéry nastal u kultovního DONNIE DARKO, kde ztvárnil mystického králíka Franka. Jeho pověst dobrého herce ovšem často kazí špatný výběr rolí, a ten ho provází celou kariéru.

Ke cti mu ale slouží fakt, že odmítl roli v S. DARKO, protože je velkým odpůrcem tohoto filmu, doslova řekl: " Tohle pokračování DONNIEHO DARKA je absolutní urážkou pro tenhle film, celý ten magický svět a nejistota najednou zmizí."
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.