Bob Gunton


(Robert Patrick Gunton Jr.)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 15.11.1945

Miesto Narodenia: Santa Monica, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. The 33 (2015)  
  2. Runner, Runner (2013)  
  3. Decoding Annie Parker (2013)
  4. Moje letné prázdniny (2012)  
  5. Live at the Foxes Den (2012)
  6. Argo (2012)  
  7. Highland Park (2012)  
  8. Kill The Irishman (2011)  
  9. Obhajca (2011)  
  10. Myšlienky vraha: Správanie podozrivých (2011)
  11. Trial, The (2010)  
  12. Bolesti slávnych (2009)  
  13. World War Two - Behind Closed Doors (2008)
  14. Player 5150 (2008)
  15. Lazarus Project, The (2008)  
  16. Least of These, The (2008)
  17. 24: Redemption (2008)  
  18. Unesený (2007)    
  19. Numb (2007)  
  20. Imperfect Union (2007)
 

...více

Životopis

Narodil se jako Robert Patrick Gunton Jr. V letech 1969-1971 se dostal do americké armády a bojoval ve Vietnamu, kde dostal bronzovou Valorovu medaili. Dvakrát dostal nominaci na cenu Tony za role v muzikálech "Evita" (1980), kde hrál Juana Dominga Peróna a "Sweeney Todd", kde hrál titulní roli. Vyhrál cenu Drama Desk za roli v muzikálu "Evita" a cenu Obie za roli v "How I Got A Story".

Zahrál si ve filmech GLORY, MAROZEN 4. ČERVENCE, JFK a mnoho dalších. Proslavily ho role ve filmech DEMOLITION MAN a VYKOUPENÍ Z VĚZNICE SHAWSHANK.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.