Luca Bercovici


(Luca Josef Bercovici)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 22.2.1957

Miesto Narodenia: New York, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. The Childhood of a Leader (2015)  
  2. Houdini (2014)
  3. Letting Go (2012)
  4. Nočný vlak (2009)  
  5. Stag Night (2008)
  6. Flatland (2002)
  7. Hard Luck (2001)
  8. Dirt Boy (2001)
  9. Burning Down the House (2001)
  10. BitterSweet (1999)
  11. Angry Dogs (1997)
  12. Telo ženy (1996)
  13. One Clean Move (1996)
  14. Chain, The (1996)
  15. Granny, The (1995)
  16. Zóna úniku (1994)  
  17. Odraz v zrkadle II (1994)
  18. Nočný cudzinec (1994)
  19. Scanner Cop (1994)  
  20. Twist of the Knife, A (1993)

Režijná Filmografie:

  1. Luck of the Draw (2000)
  2. BitterSweet (1999)
  3. Spoiler (1997)
  4. Convict 762 (1997)
  5. Chain, The (1996)
  6. Granny, The (1995)
  7. Dark Tide (1994)
  8. Rockula (1990)
  9. Diabli (1985)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.