David Grossman

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Arrow (2012)  
  2. Revenge (2011)
  3. Grimm (2011)  
  4. Nezvestní (2004)  
  5. Zúfalé manželky (2004)
  6. North Shore (2004)
  7. Tru Calling (2003)  
  8. Skin (2003)
  9. Matrix: Možná hrozba (2003)
  10. George of the Jungle 2 (2003)
  11. Dead Like Me (2003)
  12. One for the Money (2002)
  13. Monk (2002)  
  14. Bernie Mac Show, The (2001)
  15. War Next Door, The (2000)
  16. Kriminálka Las Vegas (2000)
  17. FreakyLinks (2000)
  18. Falcone (2000)
  19. Turks (1999)
  20. Roswell (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.