Paul Turner

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1945

Miesto Narodenia: Wales, Velká Británie,

Režijná Filmografie:

  1. Pork Pie (1998)
  2. Zúrivá spravodlivosť (1994)
  3. My Pretty Valley (1993)
  4. Hedd Wyn (1992)
  5. Ronnie Cadno (1991)
  6. Becca (1988)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.