George Bowers

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Astrothrill (2005)

Režijná Filmografie:

  1. Slnko, baby, Florida! (1985)  
  2. My Tutor (1983)
  3. Body and Soul (1981)
  4. Hearse, The (1980)
  5. Dukes of Hazzard, The (1979)
  6. Vegetable Soup (1976)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.