Mel Chionglo

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1946

Miesto Narodenia: Lucena City, Quezon, Philippines

Režijná Filmografie:

  1. Bente (2009)
  2. Twilight Dancers (2006)
  3. Xerex (2003)
  4. Two-timer (2002)
  5. Kapalit? (2002)
  6. Lagarista (2000)
  7. Burlesk King (1999)
  8. Malikot na mundo (1999)
  9. Mapusok (1998)
  10. Lahar (1996)
  11. Tagos sa laman (1995)
  12. Sibak (1994)
  13. Lucia (1992)
  14. Ubos na ang luha ko (1991)
  15. Pakasalan mo ako (1991)
  16. I Want to Live (1991)
  17. Nagsimula sa puso (1990)
  18. Dyesebel (1990)
  19. Mundo man ay magunaw (1989)
  20. Hot Summer (1989)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.