Roman Zaluski

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 10.12.1936

Miesto Narodenia: Lida, Polsko,

Herecká Filmografie:

  1. Rzeczywistosc (1961)
  2. Zemsta (1957)

Režijná Filmografie:

  1. Monster High: Electrified (2017)
  2. Komedia matrymonialna (1994)
  3. Kogel mogel (1989)
  4. Galimatias, czyli kogel-mogel II (1989)
  5. Pozegnanie cesarzy (1988)
  6. Glód serca (1986)
  7. Ach, Karol (1985)  
  8. Jesli sie odnajdziemy (1983)
  9. Wyjscie awaryjne (1982)
  10. Rdza (1981)
  11. Wsciekly (1980)
  12. Azyl (1978)
  13. Znaki szczególne (1976)
  14. Godzina za godzina (1974)
  15. Sekret (1973)
  16. Zaraza (1972)
  17. Anatomia milosci (1972)
  18. Kardiogram (1971)
  19. Dom (1970)
  20. Sad (1958)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.