Chan Jung

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 23.2.1971

Herecká Filmografie:

  1. Link (2011)
  2. Kaeinui Chwihyang (2010)
  3. Pokpoongui Yeonin (2010)
  4. 미남이시네요 (2009)
  5. Yeonin (2006)  
  6. Ganeunghan byeonhwadeul (2004)
  7. Invisible Light (2003)
  8. Buleora bombaram (2003)
  9. Rodeu-mubi (2002)
  10. Obeo deo reinbou (2002)  
  11. Extras (1998)
  12. Papa (1996)
  13. Jeolmeun namja (1994)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.