Reece Dinsdale

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 6.8.1959

Miesto Narodenia: Normanton, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Midnight Man (2008)
  2. Love Lies Bleeding (2006)
  3. Chase, The (2006)
  4. Dalziel and Pascoe: The Cave Woman (2006)
  5. Ahead of the Class (2005)
  6. Únos (2004)  
  7. Conviction (2004)
  8. Afternoon Play, The (2003)
  9. John Thaw Story, The (2002)
  10. Zbytočné zločiny (2002)  
  11. Spooks (2002)  
  12. So This Is Romance? (1997)
  13. Thief Takers (1996)
  14. China (1996)
  15. Hamlet (1996)  
  16. I.D. (1995)    
  17. Bliss (1995)
  18. Full Stretch (1993)
  19. Mladá Katarína (1991)
  20. Haggard (1990)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.