Masato Harada film download online | Movie-download.cz

Masato Harada

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 3.7.1949

Miesto Narodenia: Numazu, Shizuoka, Japonsko

Herecká Filmografie:

  1. Obávaný bojovník (2006)  
  2. Posledný samuraj (2003)  

Režijná Filmografie:

  1. Waga haha no ki (2011)
  2. Mōryō no hako (2007)
  3. Densen uta (2007)
  4. Totsunyûseyo! Asama sansô jiken (2002)
  5. Inugami (2001)
  6. Baunsu ko gaurusu (1997)
  7. Rowing Through (1996)
  8. Kamikaze Taxi (1995)
  9. Painted Desert (1993)
  10. Tuff 5 (1992)
  11. Ganheddo (1989)  
  12. Saraba itoshiki hito yo (1987)
  13. Paris/Dakar 1500 (1986)
  14. Uindii (1984)
  15. Saraba eiga no tomoyo: Indian samaa (1979)
 

...více

Životopis

Masato Harada (1949, Numazu) je zkušený japonský scenárista a režisér, který nejprve úspěšně působil jako filmový kritik a publicista. V roce 1979 debutoval milostným příběhem Saraba eiga no tomojo: Indian samaa. Mezi nejznámější tituly jeho filmografie patří politický thriller Kamikaze takuši (1995), psychologické drama Baunsu ko gaurusu (1997 – pět cen na MFF v Jokohamě), politické drama Kinju fušuku retto: Džubake (1999), horor Inugami (2001 – Cena poroty na MFF v Newportu) nebo drama Kuraimâzu hai (2008). Západní publikum si získal také jako herec v hollywoodském dobrodružném snímku s Tomem Cruisem Poslední samuraj (The Last Samurai, 2003).
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.