Jannik Johansen

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Bodilfesten 2004 (2004)
  2. Bag om Rembrandt (2003)
  3. Casanova (1990)

Režijná Filmografie:

  1. Rita (2012)
  2. Borgen (2010)
  3. Lulu & Leon (2009)
  4. Hvid nat (2007)
  5. Mørke (2005)  
  6. Ørnen: En krimi-odyssé (2004)
  7. Ukradnúť Rembrandta (2003)  
  8. Forsvar (2003)
  9. Udvalgte, De (2001)
  10. Rejseholdet (2000)
  11. Afsporet (2000)
  12. Stille død, En (1997)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.