Gábor Karalyos

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 25.1.1980

Miesto Narodenia: Bonyhád, Maďarsko,

Herecká Filmografie:

  1. Illúziók (2010)
  2. Az ügynökök a paradicsomba mennek (2010)
  3. Apacsok (2010)
  4. Poligamy (2009)  
  5. Miskolci boniésklájd, A (2004)
  6. Moszkva tér (2001)
  7. Egyszer élünk (2000)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.