Jeff Crook

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Salvage (2006)
  2. Fittest, The (2003)

Režijná Filmografie:

  1. Level, The (2008)
  2. Rockaway (2007)  
  3. Salvage (2006)
  4. Ghetto Dawg 2 (2005)
  5. Sucker Punch (2003)
  6. Fittest, The (2003)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.