)e*


(Walter Bruce Willis)Obrazok   

Celkové hodnotenie

10.0/10 (5 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Acts of Violence (2018)
  2. Prianie smrti (2018)
  3. Vice (2015)    

Režijná Filmografie:

  1. Last Flag Flying (2017)
  2. Marjorie Prime (2017)  
  3. Slumber (2017)
  4. Priťaženije (2017)  
  5. Paula (2017)
  6. Mirza Juuliet (2017)
  7. Bornless Ones (2016)  
  8. Vier gegen die Bank (2016)  
  9. The Knick (2014)
  10. Počiatok (2010)    
  11.  (0)    
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.