Demi Moore film download online | Movie-download.cz

Demi Moore


(Demetria Gene Guynes)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

7.0/10 (1 hlas)

Herec, Režisér,  

Narodený: 11.11.1962

Miesto Narodenia: Roswell, Nové Mexiko, USA

Herecká Filmografie:

  1. Blind (2017)
  2. Divoká babská jazda (2017)  
  3. Forsaken (2015)  
  4. Very Good Girls (2013)
  5. LOL (2012)  
  6. Another Happy Day (2011)  
  7. Margin Call (2011)
  8. 82nd Annual Academy Awards, The (2010)
  9. Marriage Ref, The (2010)
  10. Bunraku (2010)  
  11. 66th Annual Golden Globe Awards, The (2009)
  12. Magic 7, The (2009)
  13. Joneses, The (2009)  
  14. Happy Tears (2009)  
  15. Speechless (2008)
  16. Marc Jacobs & Louis Vuitton (2007)
  17. Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (2007)
  18. Mr. Brooks (2007)  
  19. Krádež diamantov (2007)  
  20. Svetlo v tme (2006)  

Režijná Filmografie:

  1. Five (2011)  
 

...více

Životopis

Demi mala húževnaté a nie veľmi jednoduché detstvo. V škole mala neustále problémy, jej otec bol nezamestnaným hazardným hráčom, ktorý svojej dcére nevenoval príliš veľa času a okrem iného jej utekali oči, kvôli čomu musela podstúpiť niekoľko náročných operácií. A práve tieto aspekty neradostného dospievania povzbudili jej ambicióznosť. Vo veku 16-tich rokov odštartovala kariéru modelky a v 18-tich sa vydala za rockového muzikanta Freddyho Moora. Chrobáka do hlavy, týkajúceho sa hrania, je nasadila dočasná susedka Nastassja Kinska.

Demi začínala v televíznych seriáloch. Prvým výrazným úspechom na filmových plátnach sa pre ňu stala rola vo filme Joela Schumachera ELIÁŠOV OHEŇ (1985). Paradoxné bolo, že nielenže hrala ženu závislú na drogách, v súkromí bola v tom čase taktiež závislá na kokaíne. Vysporiadať sa so závislosťou jej napokon pomohol práve Schumacher. V priebehu nakrúcania sa zoznámila s Emiliom Estevezom, s ktorým neskôr žila celé tri roky. Slávne manželstvo s Brucom Willisom, s ktoým má tri dcéry zahájila v roku 1987. Začiatkom deväťdesiatych rokov sa začalo Demi v hereckej kariére nesmierne dariť. Všetko odštartoval super-hit DUCH (1990), ovenčený jak kritikou, tak i nadšeným obecentstvom po celom svete. O dva roky neskôr si po boku Toma Cruisa a Jacka Nicholsona strihla rolu právničky v ďalšom úspešnom hite ZOPÁR SPRÁVNYCH CHLAPOV (1992) a v roku 1993 zažiarila po boku Woodyho Harrelsona a Roberta Redforda v NESLUŠNOM NÁVRHU (1993) Adriana Lyna.

To, čo spravilo Demi slávnou však neboli ani tak herecké role, ako jej kontroverzná osobnosť a súkromie. Diváci však zrazu neboli zvedaví na Demi herečku, ale zaujímali sa iba o jej osobný život. A tak sa po spomínaných filmových úspechoch zo začiatku deväťdesiatych rokov nad jej hereckou kariérou zamračilo. Filmy ŠKANDALÓZNE ODHALENIE (1994), ŠARLÁTOVÉ PÍSMENO (1995) a STRIPTÍZ (1996) prepadli a Moorová sa pomaly ale isto začala vytrácať z myslí divákov. Dnes je už tak trochu zabudnutou komerčnou ikonou filmového sveta. Ale ktovie. Pri jej vynaliezavosti a prefíkanej ambicióznosti sa od nej možno ešte dočkáme nejedného prekvapenia.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.