Kamil Olšovský

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 5.4.1913

Zemřel: † 2.12.1975

Miesto Narodenia: Bernatice u Tábora, Rakousko - Uhersko,

Miesto úmrtí: Příbram, Československo

Herecká Filmografie:

  1. Vánoce s Alžbětou (1968)  
  2. Trápení (1961)
  3. Botostroj (1954)  
  4. Není stále zamračeno (1949)
  5. Housle a sen (1947)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.