Jean-Marc Vallée

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 9.3.1963

Miesto Narodenia: Montréal, Quebec, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Café de Flore (2011)  
  2. Hour, The (2005)
  3. C.R.A.Z.Y. (2005)  
  4. Grand journal de Canal+, Le (2004)
  5. En aparté (2002)

Režijná Filmografie:

  1. Demolition (2015)    
  2. Divočina (2014)  
  3. Klub poslednej nádeje (2013)  
  4. Lost Girls and Love Hotels (2012)
  5. Café de Flore (2011)  
  6. C.R.A.Z.Y. (2005)  
  7. Secret Adventures of Jules Verne, The (2000)
  8. Loser Love (1999)
  9. Los Locos (1997)
  10. Strangers (1996)
  11. Čierna listina (1995)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.