David Mirkin

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 18.9.1955

Miesto Narodenia: Filadelfie, Pensylvánie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Simpsons: Celebrity Friends, The (2010)
  2. Pred svadbou nie! (2001)  
  3. Get a Life (1990)
  4. Last Resort (1986)

Režijná Filmografie:

  1. Pred svadbou nie! (2001)  
  2. Jeff of the Universe (1999)
  3. Larry Sanders Show, The (1992)
  4. Edge, The (1992)
  5. Get a Life (1990)
  6. Simpsonovci (1989)  
  7. Newhart (1982)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.