Mark Pellegrino


(Mark Ross Pellegrino)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.4.1965

Miesto Narodenia: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. The Trials of Cate McCall (2013)  
  2. Bad Turn Worse (2013)
  3. Revolution (2012)  
  4. Locke & Key (2011)
  5. Joint Body (2011)
  6. Being Human (2011)  
  7. Bad Meat (2011)
  8. Grimm (2011)  
  9. 2:13 (2009)
  10. Vtierka Castle (2009)  
  11. Disappearing in America (2009)
  12. American Affair, An (2009)
  13. Mentalista (2008)
  14. Coverup, The (2008)  
  15. Suspect (2007)
  16. Chuck (2007)  
  17. Číslo 23 (2007)  
  18. Agent (2007)  
  19. Špeciálne komando (2006)  
  20. Path to 9/11, The (2006)  
 

...více

Životopis

Vlastním jménem Mark Ross Pellegrino se narodil 9.4.1965 v Los Angeles ve státě Kalifornia v USA. Jejo výška je 185 cm. Ve volném čase se věnuje mnoha sportům včetně bojových umění (Judo, kickbox, thajský box). Učí na Playhouse West a je vojenský veterán.

Mark hraje už od 80. let a znát ho budete pravděpodobně díky seriálovým rolím. Proslavil se poprvé v roce 2006 kde hrál v DEXTROVI exmanžela Rity. Poté byl Luciferem v SUPERNATURAL a také záhadnou postavou jménem Jacob v seriálu ZTRACENI. Hostoval také například v MENTALISTOVI, v kriminálce MIAMI, v PRISON BREAKU nebo z AKTECH X. V roce 2011 začal hrát jednu z hlavních postav v seriálu BEING HUMAN. Co se týče filmů, tak se objevil například ve filmu ČÍSLO 23 nebo BIG LEBOWSKI.

Pellegrino žije v Los Angeles s manželkou Tracy Aziz, nevlastní dcerou Tess a nevlastním synem jménem Míša.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.