Frederick King Keller

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. 'Angel': Season 2 Overview (2003)

Režijná Filmografie:

  1. Blue Bloods (2010)
  2. Justified (2010)  
  3. Raines (2007)
  4. Dirt (2007)    
  5. Vanished (2006)
  6. Deň zlomu (2006)  
  7. Oči mesta (2005)
  8. Vražedné čísla (2005)
  9. Dr. House (2004)  
  10. Clubhouse (2004)
  11. Vegas Dick (2003)
  12. Las Vegas: Kasíno (2003)  
  13. Oddelenie lúpeží a vrážd (2002)
  14. John Doe (2002)
  15. Boomtown (2002)
  16. Kriminálka Miami (2002)
  17. 24 (2001)  
  18. Chameleon a strašidelný ostrov (2001)
  19. The Pretender 2001 (2001)  
  20. Roswell (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.