Derek de Lint


(Dick Hein de Lint)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 17.7.1950

Miesto Narodenia: The Hague, Zuid - Holland, Nizozemí

Herecká Filmografie:

  1. The White King (2016)
  2. Michiel de Ruyter (2015)
  3. Daglicht (2013)
  4. Valentino (2013)
  5. Midden in De Winternacht (2013)  
  6. Tears of Steel (2012)
  7. Insensibles (2012)  
  8. Nova Zembla (2011)  
  9. Gooische vrouwen (2011)
  10. Moonlight Serenade (2009)  
  11. List pre kráľa (2008)
  12. Deadline (2008)
  13. Na linke je vrah (2006)  
  14. Čierna kniha (2006)  
  15. Gooische vrouwen (2005)
  16. Cesta na západ (2005)
  17. L Word, The (2004)  
  18. Veritas: The Quest (2003)
  19. Big Charade, The (2003)
  20. NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003)      

Režijná Filmografie:

  1. Poltergeist: Odkaz (1996)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.