Wesley Archer

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 26.11.1961

Miesto Narodenia: Houston, Texas, USA

Režijná Filmografie:

  1. Bob's Burgers (2011)
  2. Goode Family, The (2009)
  3. Me, Eloise (2006)
  4. Futurama (1999)
  5. King of the Hill (1997)
  6. Simpsonovci (1989)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.