Patrika Darbo

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 6.4.1948

Miesto Narodenia: Jacksonville, Florida, USA

Herecká Filmografie:

  1. Rango (2011)  
  2. Life at the Resort (2011)
  3. Miss Behave (2010)
  4. Search for Santa Paws, The (2010)    
  5. Moving McAllister (2007)  
  6. Súkromná vojna pána Wilsona (2007)  
  7. Wedding Bells, The (2007)  
  8. Teória veľkého tresku (2007)      
  9. Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (2006)
  10. Dexter (2006)    
  11. Hatchet (2006)    
  12. Pán a pani Smithovci (2005)  
  13. Carpool Guy (2005)
  14. Rodney (2004)
  15. Unfabulous (2004)
  16. Madhouse (2004)  
  17. SoapTalk (2002)
  18. Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)  
  19. Zlatý poklad (1999)
  20. Ruby Bridges (1998)

Režijná Filmografie:

  1. Miss Behave (2010)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.