Toshiaki Toyoda film download online | Movie-download.cz

Toshiaki Toyoda

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1969

Miesto Narodenia: Osaka, Japonsko,

Režijná Filmografie:

  1. Kurōzu Explode (2014)
  2. Monster Club (2011)
  3. Yomigaeri no chi (2009)
  4. Kûchû teien (2005)
  5. 9 Souls (2003)
  6. Aoi haru (2001)
  7. Unchain (2000)
  8. Poruno sutâ (1998)
 

...více

Životopis

Toshiaki Toyoda je jedním z nejvýraznějších filmařských talentů nového tisíciletí. Již ve svém debutu Porunosutā (Pornostar, 1999) se projevil jako solitérní tvůrce, který kombinuje reflexi úzkostí dobové mládeže s expresivním stylem, který vytváří významové metafory pro pocity hrdinů. Po vypjatém portrétu dospívání a přátelství Drsné jaro (Aoi haru, Blue Spring, 2002) se stejnou formou zaměřil na dospělejší postavy v surreálním dramatu 9 Souls (2003) a Visuté zahradě, která se kvůli Toyodově skandálu s podpůrnými látkami na čtyři roky stala jeho posledním filmem. Loni se konečně mohl k režii vrátit mystickým snímkem Yomigaeri no chi (Krev vzkříšení, The Blood of Rebirth).
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.