Andrea Sedláčková

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 22.2.1967

Miesto Narodenia: Praha, Československo,

Herecká Filmografie:

  1. Dobrá čtvrť (2005)
  2. Uvolnite sa, prosím (2004)  
  3. Film o filmu: Oběti a vrazi (2000)
  4. Dvaadvacítka (1998)
  5. Pražská 5 (1988)
  6. Bony a klid (1987)  
  7. Třetí patro (1985)  
  8. Skleněný dům (1981)
  9. Jen si tak trochu písknout (1980)  
  10. Muž přes palubu (1980)

Režijná Filmografie:

  1. Dívka za zrcadlem (2018)  
  2. Fair Play (2014)
  3. Zbabělci (2013)
  4. Rytmus v patách (2009)
  5. Opravdová láska (2007)  
  6. Krásný čas (2006)  
  7. Můj otec a ostatní muži (2003)  
  8. Musím tě svést (2002)  
  9. Oběti a vrazi (2000)  
  10. Ze života pubescentky (1999)  
  11. Intuice (1998)
  12. Polobotky (1997)
  13. Bakaláři 1997 (1997)
  14. Co jste dělali v listopadu? (1994)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.