Vince Offer

Vince Offer

Osobnostcsfd.cz

Herec, Režisér, Scenárista

25. dubna, 1964, Izrael

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2017

The Clapper

Film - Komedie


2013

InAPPropriate Comedy

Film - Komedie


2011

Jack a Jill

Film - Komedie


1999

Muži bez zábran

Film - Komedie

Karen Black: Actress at Work

Film - Dokumentární


Režisér

2013

InAPPropriate Comedy

Film - Komedie


1999

Muži bez zábran

Film - Komedie


Scenárista

2013

InAPPropriate Comedy

Film - Komedie


1999

Muži bez zábran

Film - Komedie

Životopis

Spisovatel, režisér, herec a humorista, vlastním jménem Offer Shlomi. Na svém kontě má zatím jediný film z roku 1999 MUŽI BEZ ZÁBRAN (v originále THE UNDERGROUND COMEDY MOVIE), k němuž napsal scénář, režíroval jej a rovněž v něm ztvárnil několik rolí.

Film se ovšem nesetkal s příznivým přijetím kritiky ani části diváků, objevují se v něm totiž taková témata, jako je masturbace, kálení, močení, nekrofilie, voyeurismus nebo brutalita, jakož i bez obalu zparodované scény z filmů Kmotr, Drsný Harry, Batman či Superman. Po uvedení filmu následovalo několik soudních sporů ohledně autorských práv, kdy Offer žaloval bratry Farrellyovy a Twentieth Century Fox za to, že 14 scén ve filmu NĚCO NA TÉ MARY JE pochází z Offerova filmu. Tato žaloba byla sice v r. 2000 soudem zamítnuta, ale Offer uspěl v jiné soudní při, kdy žaloval Annu Nicole Smithovou za porušení smlouvy. Původně přislíbila svou účast ve filmu, ale poté odmítla z obavy, že by to poškodilo její karieru. V r. 2004 Offer žaloval jako bývalý člen Scientologickou církev, jelikož jej údajně měla prohlásit za zločince a tak jej poškodila v podnikání.

Po r. 2006 se Offer začal věnovat reklamě. Propagoval s velkým úspěchem nejprve savé ručníky ShamWow!, kterých údajně prodal miliony kusů, v r. 2008 se objevil v reklamě na kuchyňské přístroje Slap Chop. I přes obchodní úspěchy prohlásil, že hlavním jeho cílem je prosadit se ve filmovém průmyslu.

Na rok 2010 ohlásil Offer premieru aktualizované verze svého filmu (UNDERGROUND COMEDY 2010), v němž mají mimo jiné v nových scénách hrát Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez nebo modelka Joanna Krupa. V r. 2010 jsme se premiery nedočkali, další termín je ohlášen na červen 2011.

Dáša "lola3121" :-)....

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.