David Worth

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Lady Dragon II (1993)  

Režijná Filmografie:

  1. House at the End of the Drive (2012)
  2. Honor (2006)
  3. Vzdušný úder (2004)  
  4. Žralok útočí: Ľudožrút (2002)  
  5. I Might Even Love You (2001)
  6. Bez stopy (2001)
  7. Shark Attack 2 (2000)  
  8. True Vengeance (1997)
  9. American Tigers (1996)
  10. Okovy moci (1994)  
  11. Lady Dragon II (1993)  
  12. Lady Dragon (1992)  
  13. Kickboxer (1989)  
  14. Vengeance of a Soldier (1984)
  15. Warrior of the Lost World (1983)
  16. Hard Knocks (1979)
  17. Frat House (1979)
  18. Poor Pretty Eddy (1973)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.