Reiner Schwartz

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Smer juh (1997)  
  2. Mighty Jungle, The (1994)
  3. My Secret Identity (1988)
  4. Twilight Zone, The (1985)
  5. Božské telá (1984)
  6. Videodrome (1983)    
  7. Mláďatá (1979)    
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.