Stephanie Chambers

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.3.1971

Miesto Narodenia: Birmingham, Anglie,

Herecká Filmografie:

  1. Chuckyho potomstvo (2004)  
  2. Courtroom, The (2004)
  3. New Tricks (2003)
  4. Fields of Gold (2002)
  5. Doctors (2000)
  6. Border Cafe (2000)
  7. Independent Man, An (1995)
  8. Brookside (1982)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.