Barry Nelson


(Robert Haakon Nielson)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 16.4.1917

Zemřel: † 7.4.2007

Miesto Narodenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Miesto úmrtí: Bucks County, Pennsylvania, USA

Herecká Filmografie:

  1. Room 237 (2012)  
  2. Monsters (1988)
  3. J.J. Starbuck (1987)
  4. Nero Wolfe (1981)
  5. Osvietenie (1980)    
  6. Magnum (1980)
  7. Island Claws (1980)
  8. Salvage 1 (1979)
  9. Ropers, The (1979)
  10. Taxi (1978)
  11. Kaz (1978)
  12. Greatest Heroes of the Bible (1978)
  13. David Cassidy - Man Undercover (1978)
  14. Dallas (1978)  
  15. Battlestar Galactica (1978)  
  16. Washington: Behind Closed Doors (1977)
  17. Mason (1977)
  18. Love Boat, The (1977)
  19. Fantasy Island (1977)
  20. Sin, American Style (1974)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.