Václav Beránek

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 24.3.1927

Zemřel: † 14.11.2002

Miesto Narodenia: Příbram, Československo,

Miesto úmrtí: Praha, Česká republika

Herecká Filmografie:

  1. Láska na druhý pohled (1981)
  2. Lásky mezi kapkami deště (1979)  
  3. Paragraf 224 (1979)
  4. A přece se létá (1968)
  5. Žirafa v okně (1968)  
  6. OK 12 startuje (1961)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.