Mahershala Ali


(Mahershalalhashbaz Gilmore)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 16.2.1974

Miesto Narodenia: Oakland, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Zelená kniha (2018)
  2. Spider-Man: Paralelní světy (2018)  
  3. Moonlight (2016)  
  4. Skryté čísla (2016)  
  5. Kicks (2016)  
  6. Free State of Jones (2016)  
  7. Hry o život: Drozdajka 2 (2015)
  8. Supremacy (2014)  
  9. Hry o život: Drozdajka 1 (2014)  
  10. House of Cards (2013)
  11. Go for Sisters (2013)
  12. Place Beyond the Pines, The (2012)  
  13. Alcatraz (2012)  
  14. Lights Out (2011)  
  15. Alphas (2011)
  16. Wronged Man, The (2010)  
  17. Treme (2010)
  18. Predátori (2010)  
  19. All Signs of Death (2010)
  20. Curious Birth of Benjamin Button, The (2009)    
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.