Seok-gyu Han

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 3.11.1964

Miesto Narodenia: Soul, Jižní Korea,

Herecká Filmografie:

  1. Peulijeun (2017)  
  2. Bereurlin (2013)  
  3. Bboori Gipeun Namoo (2011)
  4. Yicheungui Akdang (2010)
  5. Baekyahaeng (2009)    
  6. Nuneneun nun, ieneun i (2008)
  7. Gukga daepyo (2008)
  8. Eumrang seosaeng (2006)
  9. Saranghal ddae iyagihaneun geotdeul (2006)
  10. Gutayubaljadeul (2006)    
  11. Miseuteo jubukwijeuwang (2005)
  12. Geudttae geusaramdeul (2005)
  13. Juhong geulshi (2004)    
  14. Ijung gancheob (2003)
  15. Swiri (1999)    
  16. Tel mi sseomding (1999)    
  17. Palwolui keuriseumaseu (1998)  
  18. No. 3 (1997)
  19. Chorok mulgogi (1997)
  20. Cheobsok (1997)
 

...více

Životopis

Han Seok-gyu započal svoju kariéru v roku 1990 ako dabér predtým, než bol obsadený do televízneho seriálu Moon Over Seoul. Ovtedy sa prepracoval k štatútu jedného z najpopulárnejších hercov Kóreje, zatiaľ čo hral vo vysoko cenených a veľmi populárnych filmoch, vrátane akčného hitu Shiri. Na konci 90-tych rokoch bol za svoje filmy platený oveľa viac, než ktorýkoľvek tamojší herec.

V rokoch 1999 až 2003 si ale Han od filmového biznisu oddýchol, zatiaľ čo sa len občas zjavoval v televíznych reklamách. V čase jeho návratu vo filme Double Agent - špionážnom filme, v ktorom hral s Ko So-young a ktorý v kórejských pokladniach prepadol - stratil svoj štatút najpopulárnejšieho herca v oblasti kórejského filmu. Jeho návrat medzi špičku sa očakáva s filmom Juhong-geulssi, v ktorom si zahrá so stále obľúbenejšou Lee Eun-ju.

Ľudia si o ňom myslia, že ťaží hlavne zo svojho hlasu. Je to pravda? "Asi áno. Keď som sa prvý krát objavil v televízií, ľudia ma kritizovali za to, že som znel ako filmová hviezda z roku 1960. Teraz už ale viem, ako zvládať svoj hlas. Moje skúsenosti dabéra a speváka z čias mojich štúdií ma naučili krajšej výslovnosti a lepšieho zvládnutia svojho jazyka.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.