Vsevolod Kuzněcov


(Vsevolod Anatolevich Kuznetsov)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.6.1928

Zemřel: † 5.7.2003

Miesto Narodenia: St. Peterburg, SSSR,

Miesto úmrtí: St. Peterburg, Rusko

Herecká Filmografie:

  1. Ogarjova, 6 (1980)
  2. Těatralnyje istorii (1976)
  3. Igrok (1972)
  4. 12 stuljev (1966)
  5. Vesna v Moskve (1953)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.