Sugar Kiper

Sugar Kiper

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

22. února, 1979, New York City, New York, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec/čka

2010

Zákon a pořádek: Los Angeles

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama


2008

Reality Obsessed

Seriál - Reality-TV


2007

Sex 100+1

Film - Komedie, Drama, Romantický


2005

Tráva

Seriál - Komedie, Krimi, Drama

Formosa

Film - Komedie


2002

Dámy nebo nedá mi?

Film - Komedie


2000

Gilmorova děvčata

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama

Titus

Seriál - Komedie, Drama

Princess and the Barrio Boy, The

Film - Romantický


1999

Angel

Seriál - Horor, Drama, Fantasy, Akční

Soudkyně Amy

Seriál - Drama

Undressed

Seriál - Komedie, Drama

Alien Arsenal

Film


1998

For Your Love

Seriál - Komedie, Romantický


Host/ka

2008

Celebrity Rehab with Dr. Drew

Seriál - Reality-TV


2000

Kdo přežije

Seriál - Dobrodružný, Reality-TV, Soutěžní

Životopis

Rodilá newyorčanka Jessica Michele Kiper spatřila světlo světa 22. února 1979. Prožila si bouřlivé mládí v rozvrácené rodině, při kterém si vybudovala velice blízký vztah se svým otcem. Po střední škole se začala živit jako servírka v restauraci ve stylu 50. let, kde si přivlastnila image Marilyn Monroe a taky získala svůj pseudonym Sugar.

V devatenácti letech poprvé vzdáleně přičichla ke kariéře v šoubyznysu, když začala účinkovat v televizních reklamách a působit jako fotomodelka. Výrazněji na sebe však Sugar upozornila maličkou, ale pro ni klíčovou rolí Nick v seriálu ANGEL, spin-offu slavné Buffy, přemožitelky upírů. Díky ní se dostala k roli Shane, přítelkyně Mila Ventimiglii a rivalky Alexis Bledel v seriálovém hitu GILMOROVA DĚVČATA.

Po Gilmorových děvčatech přišla nabídka na hlavní roli v nezávislém nízkorozpočtovém snímku FORMOSA, které se Sugar s chutí ujala. Krom toho se věnovala psaní, fotomodelingu a taky svojí kapele, ve které působí dodnes jako zpěvačka.

Přes rozmanité působení na všech mediálních frontách je Sugar lidem nejvíce známa jako hlavní hvězda sedmnácté řady oblíbené americké reality show SURVIVOR. Svou účast tam Sugar prožívala velice emocionálně, neboť natáčení probíhalo krátce po smrti jejího otce. Jako brilantní hráčka, bavička a citlivá osobnost si mezi příznivci show získala početný fanclub a především další náboj do své kariéry. Bezprostředně po Survivoru dostala nabídku na roli ve filmu SEX 100+1, kde si zahrála po boku Winony Ryder.

Pro sladkou Sugar se tak budoucnost jeví přímo pohádkově. V roce 2009 bydlí v Brooklynu, je zasnoubená s hereckým kolegou ze Soudkyně Amy Tonym Denmanem, pilně pokračuje v práci modelky, herečky a zpěvačky, a zbytek času jí zabírá její milovaný pes Major P. Pants.

Ezra "Tom Riddle" Fitzmonster

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.