Rolf de Heer

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 4.5.1951

Miesto Narodenia: Heemskerk, Nizozemí,

Herecká Filmografie:

  1. Into the Shadows (2009)

Režijná Filmografie:

  1. King Is Dead, The (2012)
  2. Dr. Plonk (2007)
  3. Ten Canoes (2006)    
  4. Tracker, The (2002)  
  5. Old Man Who Read Love Stories, The (2001)  
  6. Dance Me to My Song (1998)
  7. Epsilon (1997)
  8. Quiet Room, The (1996)
  9. Bad Boy Bubby (1993)  
  10. Dingo (1991)
  11. Tale of a Tiger (1984)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.