Brandy Yuen

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Qing feng di shou (1985)    
  2. Fei xiang guo he (1983)
  3. Boh ngau (1983)
  4. Huo Yuan-Jia (1982)  
  5. Qi men dun jia (1982)    
  6. Liu he ba fa (1981)
  7. Fo Zhang luo han quan (1980)  
  8. Nan bei zui quan (1979)  
  9. Ji zhao (1979)
  10. Majstrov Syn (1978)  
  11. Xue fu rong (1978)
  12. To ching chien ko wu ching chien (1977)
  13. Yin yang xie di zi (1977)    
  14. San shao ye de jian (1977)
  15. Chu liu xiang (1977)
  16. Po jie (1977)    
  17. Pai yu lao hu (1977)
  18. Tien ya ming yue dao (1976)  
  19. Hong quan xiao zi (1975)  
  20. Na Zha (1974)

Režijná Filmografie:

  1. Da mo zu shi (1994)
  2. Qun long duo bao (1988)
  3. Huang jia shi jie zhi III: Ci xiong da dao (1988)  
  4. Boh ngau (1983)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.