Brad Anderson

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1964

Miesto Narodenia: Madison, Connecticut, USA

Herecká Filmografie:

  1. New Film Nation (2008)
  2. Machinist: Breaking the Rules, The (2005)
  3. Machinist: Brad Anderson and the Machinist, The (2005)

Režijná Filmografie:

  1. E.A.Poe: Archa bláznov (2014)  
  2. Tiesňová linka (2013)  
  3. Human (2013)
  4. Midnight Sun (2012)
  5. Alcatraz (2012)  
  6. Zločin (2011)
  7. Lovec zločincov (2011)  
  8. Treme (2010)
  9. Undercovers (2010)
  10. Rubicon (2010)
  11. Boardwalk Empire (2010)
  12. Expres smrti (2008)  
  13. Fringe (2008)
  14. Fear Itself (2008)  
  15. Majstri hrôzy (2005)
  16. Tajuplné more (2005)
  17. Mechanik (2004)    
  18. Policajný odznak (2002)  
  19. Wire, The (2002)
  20. Session 9 (2001)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.